Jouw woning in de spotlights

Deeldiensten
Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Hebben zich reeds meerdere gegadigden voor jouw woning gemeld en weet je niet wat nu te doen? Wil je binnen de familie e.e.a. goed vastgelegd hebben? Er kunnen diverse situaties komen waarbij het - mogelijk - overbodig is om een makelaar 'volledig' in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. Uiteraard passen we hier ons courtage ook op aan.
Energielabel
Sinds 2008 is het verplicht om bij de verkoop of verhuur (er zijn enkele uitzonderingen waarbij het niet hoeft) van een woning of bedrijfsgebouw een energielabel te hebben. Per 1 januari 2015 was er de mogelijkheid gekomen om redelijk eenvoudig een voorlopig energielabel definitief te maken. Dit is per 1 januari 2021 gewijzigd, vanaf deze datum moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel.
Woningpresentatie
De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om te zorgen dat jij op de beste manier mogelijk, jouw woning presenteert. Of dit nu met veel bombarie wordt gedaan of juist heel subtiel.

Woning verkopen Venlo

Kopers oriƫnteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met een van onze makelaars wordt het gewenste verkooppakket besproken, elk pakket kent een eigen courtage. Tevens wordt besproken wat inclusief is en wat exclusief. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Want zo zien wij het verkopen van een woning bij Sannen Adviseurs: samen moeten we werken aan zekerheid. Wij beloven je niets maar geven je wel gefundeerde adviezen.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

Vrijblijvend kennismaken

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top