Jouw woning in de spotlights

Deeldiensten
Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Hebben zich reeds meerdere gegadigden voor jouw woning gemeld en weet je niet wat nu te doen? Wil je binnen de familie e.e.a. goed vastgelegd hebben? Er kunnen diverse situaties komen waarbij het - mogelijk - overbodig is om een makelaar 'volledig' in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. Uiteraard passen we hier ons courtage ook op aan.
Energielabel
Sinds 2008 is het verplicht om bij de verkoop of verhuur (er zijn enkele uitzonderingen waarbij het niet hoeft) van een woning of bedrijfsgebouw een energielabel te hebben. Per 1 januari 2015 was er de mogelijkheid gekomen om redelijk eenvoudig een voorlopig energielabel definitief te maken. Dit is per 1 januari 2021 gewijzigd, vanaf deze datum moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel.
Woningpresentatie
De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om te zorgen dat jij op de beste manier mogelijk, jouw woning presenteert. Of dit nu met veel bombarie wordt gedaan of juist heel subtiel.

Jouw verkoopmakelaar in Venlo

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen in de huidige markt, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe e.e.a. juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben.

Topteam van vakkundige specialisten

De makelaars van Sannen Adviseurs hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

 • Een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je
 • Advies op aanvraag - je kunt aangeven wat je van ons verlangt

Er kunnen zich situaties voordoen dat er bijvoorbeeld al een koper is en dat je niet het gehele pakket aan dienstverlening af hoeft te nemen. Geen probleem!

  Wat is mijn woning waard?

  Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning. Onze makelaar komt graag bij je langs.

  Woning verkopen Venlo

  Huis snel verkopen

  Kopers oriƫnteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

  Inzicht in Courtage

  Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met een van onze makelaars wordt het gewenste verkooppakket besproken, elk pakket kent een eigen courtage. Tevens wordt besproken wat inclusief is en wat exclusief. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Want zo zien wij het verkopen van een woning bij Sannen Adviseurs: samen moeten we werken aan zekerheid. Wij beloven je niets maar geven je wel gefundeerde adviezen.

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

  Vrijblijvend kennismaken

  Suzanne Sannen 2022

  Sannen B.V.
  Kloosterstraat 49
  5921 HB Venlo

  Back to top