Huis verkopen Maasbree

Woon jij in regio Maasbree en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Sannen Adviseurs begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wat is mijn huis waard?

De huizenprijzen zijn hoog. Er is veel vraag en weinig aanbod. Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Bereken deze dan gemakkelijk zelf online, waar je ook bent. Binnen 2 minuten heb jij het waarderapport in jouw inbox!

Wonen in Maasbree

Natuurgebieden
In het noordelijke deel van Limburg vind je Maasbree. Om Maasbree is heen liggen verschillende prachtige natuurgebieden zoals Lang Hout, Asbroek, de dichtgeslibde Maasarm Dubbroek en Crayelheide, wat een erg geliefde plaats is voor vogelliefhebbers.
Wandelen en fietsen
Maasbree heeft prachtige parken, kapellen, oude boerderijen en natuurgebieden. Erg mooie gebieden om een wandel of fietstocht door te maken, de routes kan je ophalen bij de de terrassen in Maasbree, waar ze ook nog eens heerlijke vlaaien hebben!
Ideale ligging
Tegen de Duitse grens, zijn alle voorzieningen dichtbij. Geniet van het wonen in Nederland met Duitsland om de hoek. Ook Venlo, Blerick, Tegelen, Baarlo en Grubbenvorst liggen in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen.

Huis kopen Maasbree

Op zoek naar een woning in deze regio maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Vraag onze aankoopmakelaar om advies. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. Vooral in deze markt wil je meer zekerheid. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Ben je benieuwd naar ons aanbod koopwoningen in Maasbree? Wij hebben het overzicht alvast voor je klaargezet.

Bekijk woningaanbod Maasbree

Aankoopmakelaar Maasbree

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Maasbree en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van woningen in de regio.

Taxatie Maasbree

Ben je nog niet zeker of je je woning wil verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Onder andere voor het aanvragen van een hypotheek heb je een gevalideerde, betrouwbare en objectieve taxatie van jouw woning nodig. In het geval van een hypotheekaanvraag eisen geldverstrekkers dat een taxatie wordt uitgevoerd door een taxateur die bij een onafhankelijk instituut is aangesloten. Sannen Adviseurs is verbonden aan het NWWI, het onafhankelijke instituut die de betrouwbaarheid van woningtaxaties waarborgt en hiermee fraude voorkomt.

Gratis waardebepaling Maasbree

De huizenprijzen stijgen nog steeds. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis in Maasbree? Onze makelaar komt graag bij je langs om jouw woning te schatten op waarde. Tijdens dit gesprek vertelt hij je graag meer over de huizenmarkt, de verkoopkansen van jouw woning en geeft hij je meer informatie over verkoopcijfers uit jouw omgeving en onze verkooptarieven. De waardebepaling is geheel gratis, je zit nergens aan vast.

Direct aanvragen

Huis verkopen in Maasbree?

Onze makelaars helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Maarten is onze makelaar in Maasbree en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning. Onze makelaar geeft graag een antwoord op al je vragen rondom de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning.

Woningaanbod in Maasbree

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top