Stille verkoop. Pas verkopen als jij er aan toe bent!Wat is stille verkoop?

Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met stille verkoop kun jij:

  • Je rustig oriĆ«nteren op een andere woning
  • Ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt
  • Snel schakelen, indien gewenst

Na de aankoop van jouw nieuwe woning, sta je met een druk op de knop op Funda met een uitgebreide woningpresentatie. Jouw verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiƫle kopers. Ideaal toch?

SANNEN STILLE VERKOOP 1080 X1080

Stap 1: Je huis verkoopklaar maken

De eerste stap is om jouw huis verkoopklaar te maken. Zo krijg je alvast een gratis waardebepaling van je woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

Stap 1 sannen

Stap 2: Je huis (ssssst...) binnenkort in de verkoop zetten

Wij plaatsen jouw woning op onze website onder het label: 'binnenkort in de verkoop'. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk je woning zonder specifiek adres online te zetten.

Stap 2 sannen

Stap 3: Je huis definitief verkopen als jij hebt aangekocht

Door de uitgebreide online woningpresentatie kun je in alle rust op zoek naar uw droomhuis. En mocht je die tegenkomen: met 1 druk op de knop staat jouw woning in de verkoop.

Stap 3 sannen

De voordelen van je huis stil verkopen:

Stille & online verkoop
Peiling van de interesse in jouw woning
Online advertenties gericht op jouw doelgroep

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen voor stille verkoop

Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken? Vul dan in het formulier hieronder jouw gegevens in en wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 077 - 382 77 88.

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top