Je woning (ver)huren met Sannen Adviseurs

Een woning huren of verhuren in Venlo of omgeving

Ook bij de verhuur van je huis, zijn wij je graag van dienst. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om je te helpen met vragen rondom de verhuur van jouw woning. Voor zowel langdurige als tijdelijke verhuur (ook onder de leegstandswet), ben je bij ons aan het goede adres. Welke reden je ook hebt om jouw woning in de omgeving van Venlo te verhuren, wij zijn er voor jou. Kunnen wij je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak met onze verhuurspecialisten van Sannen Adviseurs.

Maak een afspraak

Benieuwd naar ons actuele aanbod met huurwoningen in de omgeving van Venlo?

Bekijk direct onze huurwoningen

Je woning verhuren in 4 stappen

Stap 1: Samen met ons bespreekt u de woning die u wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Het energielabel is verplicht als u uw huis gaat verhuren. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de markt en kunnen dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen.

Stap 2: De gegevens van uw pand zijn gekoppeld aan de zoekcriteria en woonwensen van de woningzoekende. Ook is gekeken naar de eisen die u stelt aan potentiële huurders. Komt dit met elkaar overeen, dan worden geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om de woning te bezichtigen. De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist uw woning. En waar aanvullende vragen liggen.

Stap 3: Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw eisen en wensen, want u neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Uw toekomstige huurder wordt gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enz, enz. Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Dan is uw NVM-makelaar onmisbaar. Hij controleert samen met de kandidaat-huurder de woning en stelt een inspectierapport op. Zo hebt u beiden meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Gaat de kandidaat-huurder akkoord, dan wordt een lijst opgesteld met over te nemen zaken. Bijvoorbeeld een vloer of gordijnrails. Wij kunnen u hier in ondersteunen.

Stap 4: Voor huurovereenkomsten gebruiken we over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door ons uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.

Meteen een afspraak maken?

Bel met een van onze verhuurmakelaars

Anouk staat voor u klaar voor de verhuur van uw woning. Bel, mail of vul gerust het onderstaande formulier in dan nemen wij contact met u op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

10 Anoniem Steegstraat 44 15 mrt. 2023

Contact weer zeer goed. Ben heel tevreden met Yvo als makelaar! Hij stond altijd voor ons klaar als wij hem nodig hadden.

10 Freddy van Diepe 01 mrt. 2023

Top makelaar

10 Ing. Peter H.M. van Hoorn. Venlo 29 mrt. 2022

In december 2021 ontving Maarten Sannen de opdracht om onze ouderlijke woning te verkopen. De kantoorpresentatie en het adviesgesprek waren onderscheidend in een selectieproces van drie makelaars. Belangrijke vraag was ook wat de opbrengst van de woning zou zijn in een momentele schaarste context en hoe het makelaarskantoor te werk zou gaan.

8.0 Richard Peters 08 mrt. 2022

Werkt goed

8.0 Martien Teelen 16 sep. 2020

Leuke medewerkers

10 Kees Roeten 29 dec. 2019

Goede makelaar

9.0 Dhr. Jacobs 29 jul. 2019

Dhr Sannen en zijn team zijn een zeer deskundig en prettig team, Zij hebben erg veel kennis van zaken, getuige het resultaat van verkoop van ons grondstuk met bouwvallige opstal. wij zijn uitermate...

9.0 Dhr. Jacobs 28 jul. 2019

Dhr Sannen en zijn team zijn een zeer deskundig en prettig team, Zij hebben erg veel kennis van zaken, getuige het resultaat van verkoop van ons grondstuk met bouwvallige opstal. wij zijn uitermate...

10 Dhr. Ora Group B.V. 13 sep. 2018

Makelaarskantoor Sannen is echt een aanrader. Hele nette en fijne mensen. Goed samengewerkt en hoop in de toekomst op verdere samenwerking.

10 Dhr. Ora Group B.V. 12 sep. 2018

Makelaarskantoor Sannen is echt een aanrader. Hele nette en fijne mensen. Goed samengewerkt en hoop in de toekomst op verdere samenwerking.

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top