Woning verkopen in Venlo e.o

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen in de huidige markt, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe e.e.a. juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben.

Makelaar op maat

De makelaars van Sannen Adviseurs hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

 • Een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je
 • Advies op aanvraag - je kunt aangeven wat je van ons verlangt

Er kunnen zich situaties voordoen dat er bijvoorbeeld al een koper is en dat je niet het gehele pakket aan dienstverlening af hoeft te nemen. Geen probleem!

Alvast uitproberen?

Of liever eerst een waarde-indicatie?

  Vul je gegevens in

  Jouw voordelen

  Deeldiensten
  Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Hebben zich reeds meerdere gegadigden voor jouw woning gemeld en weet je niet wat nu te doen? Wil je binnen de familie e.e.a. goed vastgelegd hebben? Er kunnen diverse situaties komen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. In dat geval neem je een deeldienst af. Uiteraard passen we hier ons courtage ook op aan.
  Energielabel
  Sinds 2008 is het verplicht om bij de verkoop of verhuur (er zijn enkele uitzonderingen waarbij het niet hoeft) van een woning of bedrijfsgebouw een energielabel te hebben. Per 1 januari 2015 was er de mogelijkheid gekomen om redelijk eenvoudig een voorlopig energielabel definitief te maken. Dit is per 1 januari 2021 gewijzigd, vanaf deze datum moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel.
  Woningpresentatie
  De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om te zorgen dat jij op de beste manier mogelijk, jouw woning presenteert. Of dit nu met veel bombarie wordt gedaan of juist heel subtiel.

  Makelaar proberen?

  Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als makelaar in Venlo en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van de lokale situatie. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

   Hoe verloopt een verkooptraject?

   Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

   Meer informatie over verkopen

   Of doe een gratis waardecheck

   Courtage

   Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met een van onze makelaars wordt het gewenste verkooppakket besproken, elk pakket kent een eigen courtage. Tevens wordt besproken wat inclusief is en wat exclusief. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Want zo zien wij het verkopen van een woning bij Sannen Adviseurs: samen moeten we werken aan zekerheid. Wij beloven je niets maar geven je wel gefundeerde adviezen.

   Laat je gegevens achter

   Weten wat jouw woning waard is?

   Dit vinden onze klanten

   10 Anoniem Steegstraat 44 15 mrt. 2023

   Contact weer zeer goed. Ben heel tevreden met Yvo als makelaar! Hij stond altijd voor ons klaar als wij hem nodig hadden.

   10 Freddy van Diepe 01 mrt. 2023

   Top makelaar

   10 Ing. Peter H.M. van Hoorn. Venlo 29 mrt. 2022

   In december 2021 ontving Maarten Sannen de opdracht om onze ouderlijke woning te verkopen. De kantoorpresentatie en het adviesgesprek waren onderscheidend in een selectieproces van drie makelaars. Belangrijke vraag was ook wat de opbrengst van de woning zou zijn in een momentele schaarste context en hoe het makelaarskantoor te werk zou gaan.

   8.0 Richard Peters 08 mrt. 2022

   Werkt goed

   8.0 Martien Teelen 16 sep. 2020

   Leuke medewerkers

   10 Kees Roeten 29 dec. 2019

   Goede makelaar

   9.0 Dhr. Jacobs 29 jul. 2019

   Dhr Sannen en zijn team zijn een zeer deskundig en prettig team, Zij hebben erg veel kennis van zaken, getuige het resultaat van verkoop van ons grondstuk met bouwvallige opstal. wij zijn uitermate...

   9.0 Dhr. Jacobs 28 jul. 2019

   Dhr Sannen en zijn team zijn een zeer deskundig en prettig team, Zij hebben erg veel kennis van zaken, getuige het resultaat van verkoop van ons grondstuk met bouwvallige opstal. wij zijn uitermate...

   10 Dhr. Ora Group B.V. 13 sep. 2018

   Makelaarskantoor Sannen is echt een aanrader. Hele nette en fijne mensen. Goed samengewerkt en hoop in de toekomst op verdere samenwerking.

   10 Dhr. Ora Group B.V. 12 sep. 2018

   Makelaarskantoor Sannen is echt een aanrader. Hele nette en fijne mensen. Goed samengewerkt en hoop in de toekomst op verdere samenwerking.   Wij maken het voor jou overzichtelijk!

   Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

   Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

   Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

   Sannen huis verkopen

   Nieuwsgierig geworden?

   Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

   Nog niet verkopen?

   Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Sannen Adviseurs in.

   Meer lezen

   Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat uw woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kunt u terecht voor een deskundige taxatie.

   Meer lezen

   Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt u een huurder die past bij het profiel dat u zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt u met betrekking tot uw woning?

   Meer lezen

   Heb jij je Droomhuis nog niet gevonden?

   Schrijf je in!

   Sannen B.V.
   Kloosterstraat 49
   5921 HB Venlo

   Back to top