Woning verkopen in Venlo e.o

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Op het moment dat je besluit jouw woning te verkopen ben je op zoek naar zekerheden. Zo wil je weten wat je woning op kan brengen in de huidige markt, hoe jouw woning gepresenteerd dient te worden, hoe e.e.a. juridisch geregeld dient te worden; allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben.

Makelaar op maat

De makelaars van Sannen Adviseurs hebben voldoende ervaring en andere instrumenten om jouw vragen te beantwoorden en jou vervolgens te begeleiden bij de verkoop van je woning. Hierbij kun je kiezen uit:

 • Een intensieve begeleiding - wij regelen alles voor je
 • Advies op aanvraag - je kunt aangeven wat je van ons verlangt

Er kunnen zich situaties voordoen dat er bijvoorbeeld al een koper is en dat je niet het gehele pakket aan dienstverlening af hoeft te nemen. Geen probleem!

Alvast uitproberen?

Of liever eerst een waarde-indicatie?

  Makelaar proberen?

  Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring als makelaar in Venlo en omgeving en zijn daarom goed op de hoogte van de lokale situatie. Wij denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en passen onze begeleiding en verkoopstrategie daar op aan.

   Jouw voordelen

   Deeldiensten
   Heb jij de koper voor jouw woning reeds gevonden maar moet e.e.a. nog vastgelegd worden? Hebben zich reeds meerdere gegadigden voor jouw woning gemeld en weet je niet wat nu te doen? Wil je binnen de familie e.e.a. goed vastgelegd hebben? Er kunnen diverse situaties komen waarbij het, mogelijk, overbodig is om een makelaar ‘volledig’ in te schakelen. Bij ons kun je ook terecht voor deeldiensten. In dat geval neem je een deeldienst af. Uiteraard passen we hier ons courtage ook op aan.
   Energielabel
   Sinds 2008 is het verplicht om bij de verkoop of verhuur (er zijn enkele uitzonderingen waarbij het niet hoeft) van een woning of bedrijfsgebouw een energielabel te hebben. Per 1 januari 2015 was er de mogelijkheid gekomen om redelijk eenvoudig een voorlopig energielabel definitief te maken. Dit is per 1 januari 2021 gewijzigd, vanaf deze datum moet het energielabel opgesteld worden door een adviseur die hiertoe bevoegd is. Laat ons jou helpen met het energielabel.
   Woningpresentatie
   De beste foto's, een uitgebreide woningbrochure, offline advertenties, buurtmailingen of woningvideo's. Wij trekken alles uit de kast om te zorgen dat jij op de beste manier mogelijk, jouw woning presenteert. Of dit nu met veel bombarie wordt gedaan of juist heel subtiel.

   Hoe verloopt een verkooptraject?

   Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

   Meer informatie over verkopen

   Of doe een gratis waardecheck

   Courtage

   Elke aanpak kent zijn of haar eigen courtage. Samen met een van onze makelaars wordt het gewenste verkooppakket besproken, elk pakket kent een eigen courtage. Tevens wordt besproken wat inclusief is en wat exclusief. Dit alles wordt vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst (opdracht tot dienstverlening). Want zo zien wij het verkopen van een woning bij Sannen Adviseurs: samen moeten we werken aan zekerheid. Wij beloven je niets maar geven je wel gefundeerde adviezen.

   Laat je gegevens achter

   Weten wat jouw woning waard is?

   Sannen huis verkopen

   Nieuwsgierig geworden?

   Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

   Wij maken het voor jou overzichtelijk!

   Stap 1: Vul je gegevens in via het formulier.

   Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om af te stemmen waar jij behoefte aan hebt.

   Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

   Vul je gegevens in

   Sannen B.V.
   Kloosterstraat 49
   5921 HB Venlo

   Back to top