Door de gecertificeerde taxateurs van Sannen Adviseurs

Een taxatie kan verschillende doeleinden hebben, zoals het verkrijgen van een financiering bij aan- of verkoop, het opnieuw vaststellen van de waarde na verbouw of het berekenen van de verkoopwaarde bij bijvoorbeeld een scheiding of overlijden. Sannen Adviseurs is aangesloten bij de NWWI, waardoor jij verzekerd bent van een gevalideerd taxatierapport. Het NWWI is een instituut dat controleert of een taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen op een eenduidige manier wordt bepaald en fraude wordt voorkomen. Voor een hypotheekaanvraag met nationale hypotheekgarantie (NHG) is een gevalideerd rapport verplicht.

Vraag nu een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct!

Maak een afspraak

Kortom, bij ons kun je terecht voor:

  • Een gecertificeerde taxateur;
  • Taxatie geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
  • Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG);
  • Afgestemd op jouw situatie;
  • Snelle taxatie tegen een vast scherp tarief.

''Wist je dat wij een eigen taxatie website hebben? Op www.sannentaxaties.nl vind je alles over particuliere taxaties, BOG taxaties, onze NWWI werkwijze en de tarieven."

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een gratis waardebepaling en een betaalde taxatie?

De waardebepaling is een eenvoudige versie van de taxatie en wordt gebruikt als advies om de woning goed en voor de juiste prijs in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek, waarbij de bank wil weten of de nieuwe woning in waarde overeen komt met het gewenste hypotheekbedrag. Banken en hypotheekverstrekkers eisen hiervoor meestal een taxatierapport die is gevalideerd door een onafhankelijk instituut. Door middel van deze controle wordt fraude voorkomen en de kwaliteit van het rapport gewaarborgd. Dit is bij een waardebepaling niet het geval.

Is er naast een taxatie ook een bouwkundige keuring nodig?

De taxateur heeft een signalerende functie wat betreft bouwkundige gebreken. Tijdens de taxatie wordt de staat van onderhoud onderzocht door de taxateur. Hij of zij zal na de taxatie aangeven of een aanvullende bouwkundige keuring nodig is.

Meer weten? Of meteen een taxatie aanvragen? Neem nu contact met ons op.

Dit vinden onze klanten

10 Bozena Grz 13 apr. 2024

Good agency with a good service. I bought an appartement in 2021 and they arranged everything very good and with questions they helped me very quick. No problem with communication in English

9.3 Anoniem Dickenslaan 35 04 apr. 2024

Het was voor mij de allereerste keer dat ik met een makelaar in contact kwam. Maar de persoon die mij heeft geholpen en ook het ander personeel heeft mij op een vakkundige professionele wijze geholpen...

10 Anoniem Steegstraat 44 15 mrt. 2023

Contact weer zeer goed. Ben heel tevreden met Yvo als makelaar! Hij stond altijd voor ons klaar als wij hem nodig hadden.

10 Freddy van Diepe 01 mrt. 2023

Top makelaar

10 Ing. Peter H.M. van Hoorn. Venlo 29 mrt. 2022

In december 2021 ontving Maarten Sannen de opdracht om onze ouderlijke woning te verkopen. De kantoorpresentatie en het adviesgesprek waren onderscheidend in een selectieproces van drie makelaars. Belangrijke vraag was ook wat de opbrengst van de woning zou zijn in een momentele schaarste context en hoe het makelaarskantoor te werk zou gaan.

8.0 Richard Peters 08 mrt. 2022

Werkt goed

8.0 Martien Teelen 16 sep. 2020

Leuke medewerkers

10 Kees Roeten 29 dec. 2019

Goede makelaar

9.0 Dhr. Jacobs 29 jul. 2019

Dhr Sannen en zijn team zijn een zeer deskundig en prettig team, Zij hebben erg veel kennis van zaken, getuige het resultaat van verkoop van ons grondstuk met bouwvallige opstal. wij zijn uitermate...

9.0 Dhr. Jacobs 28 jul. 2019

Dhr Sannen en zijn team zijn een zeer deskundig en prettig team, Zij hebben erg veel kennis van zaken, getuige het resultaat van verkoop van ons grondstuk met bouwvallige opstal. wij zijn uitermate...

Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u in!

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top