Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

Met onze diensten bieden wij jou een complete service en daarmee ontzorgen wij jou volledig. Bovendien werken wij met vaste all-in tarieven, dat betekent; geen verrassingen achteraf. Zo werkt het. En dat vinden onze klanten ook, zij geven ons gemiddeld een 8,6!

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van jouw huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Sannen Adviseurs in.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat jouw woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel dat jij zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning?

Meer lezen

Voor meer zekerheid over de onderhoudstoestand, kan een bouwtechnische keuring uitgevoerd worden. Hiervoor werken wij samen met het bedrijf Homekeur.

Meer lezen

Ben jij overtuigd?

Ons topteam helpt je graag verder

De drijvende kracht van Sannen Adviseurs is ons topteam. De koop of verkoop van een woning wordt door dit geoliede team gecoördineerd. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ze op!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top