Wat is mijn huis waard?

Weten wat je huis waard is? Overweeg je te verhuizen, of twijfel je nog? Voor een gratis waardebepaling kun je ook bij ons terecht!

Gratis waardebepaling voor jouw huis
Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Vraag nu jouw gratis waardebepaling aan en laat direct de actuele waarde van je huis bepalen door een ervaren makelaar

Vrijblijvende afspraak
Een gratis waardebepaling is altijd vrijblijvend. Je krijgt direct een indicatie van de waarde van jouw woning en zit nergens aan vast.
Uitgebreide beoordeling
De waardebepaling wordt opgesteld op basis van o.a. referentiepanden, gegevens uit het kadaster, een inspectie van jouw woning en natuurlijk op basis van onze ervaring in de regio.
Momentopname
Een waardebepaling is een momentopname. Heb je een (paar) jaar terug al een waardebepaling laten uitvoeren? Dan is het verstandig om opnieuw de waarde van je huis te laten bepalen.

Plan je gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling Venlo

Je wil graag je huis in de regio Venlo verkopen? Dit begint bij het bepalen van de correcte waarde van de woning. Daarna gaan we na wat een reële vraagprijs is. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Sannen Adviseurs. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen. Het gaat tenslotte om een van de grootste beslissingen in je leven. Dan is het voor jou wel zo prettig te kunnen vertrouwen op kennis en ervaring. Zo kun je met een goed gevoel je huis verkopen.

Onze dienstverlening ervaren?

We komen graag bij je langs

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij bellen je binnen 1 werkdag om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Direct een schatting van de waarde

Bij een waardebepaling komt onze makelaar langs om de woning op te nemen. Naar aanleiding van wat hij daar aantreft in combinatie met verder onderzoek naar gelijksoortige woningen, de omgeving, ligging en kadastrale gegevens wordt direct een schatting van de waarde afgegeven. Let op; dit betreft een schatting, waardoor het geen taxatie is. Hij zal daarna een vraagprijs kunnen bepalen op basis van de volgende aspecten:

  • De woningwaarde t.o.v. de hypotheek
  • De staat van onderhoud van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • Evt. mogelijkheden tot restfinanciering

Verkoopstrategie

Aan de hand van de eerder genoemde aspecten zet onze makelaar een verkoopstrategie uit, waarin onder andere mogelijkheden worden benoemd om de verkoopwaarde te verhogen.

Maak vandaag nog een afspraak

Kortom, bij het beoordelen van een woning is het verstandig om te letten op de woningwaarde in verhouding tot de hypotheek, de staat van onderhoud, potentiële kansen tot verbetering en eventuele mogelijkheden tot restfinanciering. Door deze aspecten grondig te onderzoeken, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen en verkopen van een huis.
Weet waar je aan toe bent, met de professionele hulp van Sannen Advies.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top