Huis verkopen Tegelen

Woon jij in regio Tegelenen wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Sannen Adviseurs begeleidt je met een reëel advies van begin tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Wij vertellen je graag meer over onze full-service dienstverlening en kijken samen naar jouw situatie.

Wonen in Tegelen

Cultuur
In het noordelijke deel van Limburg vind je Tegelen. Tegelen heeft een bruisend cultureel leven met verschillende muziek-, zang- en toneelverenigingen, Daarnaast heeft Tegelen ook een symfonieorkest. Ook heeft Tegelen veel horecagelegenheden, de meeste hiervan zijn 'huiskamercafés', waar je gezellig met buurtgenoten of vrienden wat kan drinken.
Natuurgebieden
Tegelen heeft prachtige parken en natuurgebieden. Erg mooie gebieden om een wandel of fietstocht door te maken!
Ideale ligging
Tegen de Duitse grens, zijn alle voorzieningen dichtbij. Geniet van het wonen in Nederland met Duitsland om de hoek. Ook Venlo, Blerick, Baarlo, Maasbree en Grubbenvorst liggen in de buurt. Een heerlijke plek om te wonen.

Huis verkopen in Tegelen?

Onze makelaars helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Maarten is onze makelaar in Tegelen en helpt je graag met het aankopen of verkopen van jouw woning. Onze makelaar geeft graag een antwoord op al je vragen rondom de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning.

Woningaanbod in Tegelen

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top