Huis kopen Venlo

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Sannen Adviseurs in. Als makelaar mogen wij optreden voor de koper of voor de verkoper. We willen het woordje 'of' sterk benadrukken omdat we maar voor slechts één partij willen en mogen optreden. Dus wanneer wij een woning zelf in de verkoop hebben kunnen we niet optreden als uw aankoopmakelaar voor deze woning.

Aankoopmakelaar in Venlo

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft Sannen Adviseurs de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van een woning die te koop is of komt. Dus voordat een woning op funda komt of anderzijds in de publiciteit komt kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te kunnen ondernemen ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

  Voordelen aankoopmakelaar Venlo

  Van een makelaar uit de omgeving of het dorp zelf mag je enige marktkennis verwachten. De makelaars van Sannen Adviseurs worden continu geschoold met cursussen en doen dagelijks marktkennis op. Samen met jou bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van uw dromen is niet ‘a la minute' te koop, hier gaat wel eens een tijdje over heen.

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

  Vrijblijvend kennismaken

  Suzanne Sannen 2022

  Sannen B.V.
  Kloosterstraat 49
  5921 HB Venlo

  Back to top