Een huis kopen met Sannen Adviseurs

Op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel onze aankoopmakelaar in!

Neem dan Sannen Adviseurs als aankoopmakelaar mee!

Ben je op zoek naar een nieuwe woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Schakel een van de de makelaars van Sannen Adviseurs in. Als makelaar mogen wij optreden voor de koper of voor de verkoper. We willen het woordje 'of' sterk benadrukken omdat we maar voor slechts één partij willen en mogen optreden. Dus wanneer wij een woning zelf in de verkoop hebben kunnen we niet optreden als jouw aankoopmakelaar voor deze woning.

Gratis adviesgesprek

Bespaar geld met een aankoopmakelaar

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft Sannen Adviseurs de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van een woning die te koop is of komt. Dus voordat een woning op funda komt of anderzijds in de publiciteit komt kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te kunnen ondernemen ben je andere potentiële kopers een stapje voor.


Tip van Suzanne Sannen:

''Pin je niet te snel vast op een buurt, kijk in eerste instantie zo breed mogelijk. Wees niet gelijk te kritisch. Ervaar eerst eens de sfeer van de omgeving, loop rond in de buurt en probeer je eens voor te stellen hoe het wonen voelt in de omgeving.''

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Voordelen van een aankoopmakelaar

Kennis van de markt

Van een makelaar uit de omgeving of het dorp zelf mag je enige marktkennis verwachten. De makelaars van Sannen Adviseurs worden continu geschoold met cursussen en doen dagelijks marktkennis op. Samen met jou bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van uw dromen is niet ‘a la minute' te koop, hier gaat wel eens een tijdje over heen.

Volledig ontzorgen of zelf dingen uitzoeken?

Het aankooptraject begint bij het selecteren van geschikte woningen en eindigt bij het passeren bij de notaris. Tussen de eerste en laatste actie zitten vele handelingen die verricht moeten worden. Jij kunt samen met jouw makelaar afspreken welke actie je zelf wilt doen en welke door de makelaar gedaan moeten worden. Hierbij kun je denken aan bezichtigingen (alleen of met de makelaar), onderhandelingen, controleren koopakte en controle bij oplevering.

Wij doen er alles aan om jou zekerheid te geven. Jij bepaalt in welke mate je ons in wilt schakelen.

Sannen B.V.
Kloosterstraat 49
5921 HB Venlo

Back to top