Mijn favorietenJouw huis verkopen in Venlo of omgeving

Met Sannen Adviseurs verkoop je jouw huis op jouw manier


Je huis verkopen doe je gelukkig niet elke dag. Het is een ingrijpend besluit om te gaan verhuizen, waarbij geen situatie gelijk is. Wil je groter gaan wonen door gezinsuitbreiding of juist kleiner omdat de kinderen het huis uit gaan? Zijn er financiële redenen om het huis in de verkoop te zetten, door bijvoorbeeld een scheiding, overlijden of het verlies van je baan? Of wil je simpelweg “iets anders”? Geen reden is gelijk en daarom is ook geen verkoopstrategie gelijk. Wat zeker is, is dat jij je huis graag zo snel mogelijk wilt verkopen en voor de beste prijs. Wij begrijpen dat jij zelf vast ook ideeën hebt over het verkoopproces en daarom stelt onze makelaar in goed overleg en samen met jou een stappenplan op, waarbij jouw doelen en wensen centraal staan. Wist je trouwens dat je onze verkoop dienstverlening 3 maanden lang gratis kan uitproberen? 


Meer weten over proefverkopen H&W Makelaars


Wil je meer weten over onze dienstverlening of eerst gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op. Ook kun je naar ons stappenplan gaan: je huis verkopen in 7 stappen. In deze stappen kun je overzichtelijk zien wat wij doen om jouw huis te verkopen. Ook kun je je aanmelden voor onze gratis waardebepaling, de start van iedere verkoop. 


 


 

Tip van Maarten Sannen:

''Probeer eerst inzicht te krijgen in je financiële situatie. Zoek uit wat de waarde van jouw woning is en neem dat mee in de verschillende mogelijkheden. Op deze manier ben je goed voorbereid en kun je snel schakelen, tijdens de onderhandelingen. Kom eens kennismaken!'' 


 
 

 

Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel verkopen! 

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Sannen Adviseurs Venlo snapt dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. Met virtueel verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren we jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met virtueel verkopen kun jij je rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe houw woning in de markt ligt. Wil je meer weten over Virtueel Verkopen? Klik dan op de onderstaande link. 
 
 Waarom Sannen Adviseurs?


  Jarenlange ervaring in de woningmarkt in Venlo;
  Persoonlijke en professionele verkoopstrategie
  Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
  Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 077-3827788.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring