Mijn favorietenTaxatie in Venlo en omgeving

Door de gecertificeerde taxateurs van Sannen Adviseurs


Een taxatie kan verschillende doeleinden hebben, zoals het verkrijgen van een financiering bij aan- of verkoop, het opnieuw vaststellen van de waarde na verbouw of het berekenen van de verkoopwaarde bij bijvoorbeeld een scheiding of overlijden. Sannen Adviseurs is aangesloten bij de NWWI, waardoor jij verzekerd bent van een gevalideerd taxatierapport. Het NWWI is een instituut dat controleert of een taxatie op een uniforme manier is uitgevoerd, zodat er zekerheid is dat de waarde van woningen op een eenduidige manier wordt bepaald en fraude wordt voorkomen. Voor een hypotheekaanvraag met nationale hypotheekgarantie (NHG) is een gevalideerd rapport verplicht. 

Vraag nu een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct!

Kortom, bij ons kun je terecht voor: 


  Een gecertificeerde taxateur;
  Taxatie geaccepteerd door alle geldverstrekkers;
  Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG);

  Afgestemd op jouw situatie; 
  Snelle taxatie tegen een vast scherp tarief. 

 

 

Tip van Maarten Sannen:

''Wist je dat wij een eigen taxatie website hebben? Op www.sannentaxaties.nl vind je alles over particuliere taxaties, BOG taxaties, onze NWWI werkwijze en de tarieven.'' 


 


 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een gratis waardebepaling en een betaalde taxatie?

De waardebepaling is een eenvoudige versie van de taxatie en wordt gebruikt als advies om de woning goed en voor de juiste prijs in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek, waarbij de bank wil weten of de nieuwe woning in waarde overeen komt met het gewenste hypotheekbedrag. Banken en hypotheekverstrekkers eisen hiervoor meestal een taxatierapport die is gevalideerd door een onafhankelijk instituut. Door middel van deze controle wordt fraude voorkomen en de kwaliteit van het rapport gewaarborgd. Dit is bij een waardebepaling niet het geval. 
 

Is er naast een taxatie ook een bouwkundige keuring nodig?

De taxateur heeft een signalerende functie wat betreft bouwkundige gebreken. Tijdens de taxatie wordt de staat van onderhoud onderzocht door de taxateur. Hij of zij zal na de taxatie aangeven of een aanvullende bouwkundige keuring nodig is.


Meer weten? Of meteen een taxatie aanvragen? Neem nu contact met ons op.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring