Mijn favorieten
Heb jij je droomhuis in Venlo gezien?

Neem dan Sannen Adviseurs als aankoopmakelaar mee!


Vaak weet je in de eerste minuten al of een huis “goed voelt”. Zie jij jouw bed al in de slaapkamer staan, ben je in gedachten al aan het inrichten en zie je jezelf kokkerellen in de gerenoveerde keuken? Dan zit het goed. Maar hoe dan verder? Welke stappen moet je nemen om je droomhuis ook daadwerkelijk te bemachtigen, zeker in deze overspannen markt?


 


 


 

Tip van Suzanne Sannen:

''Pin je niet te snel vast op een buurt, kijk in eerste instantie zo breed mogelijk. Wees niet gelijk te kritisch. Ervaar eerst eens de sfeer van de omgeving, loop rond in de buurt en probeer je eens voor te stellen hoe het wonen voelt in de omgeving.'' 


 
 

 

De aankoopmakelaar biedt uitkomst! 

 

Het kopen van een huis is niet zomaar iets en omdat het één van de grootste aankopen van je leven is, wil je niet teveel risico nemen. Daarom wil je van tevoren wel antwoord op vragen als:

•  Wat is de reële waarde van het huis? 
•  Wat en hoe gaat het bieden en de onderhandeling? 
•  Hoe ziet een aankooptraject eruit? 
•  Waar moet ik op letten bij een koopcontract?

Ook kun je naar ons stappenplan gaan: je huis kopen in 7 stappen. In deze stappen kun je overzichtelijk zien hoe het proces van een woning kopen werkt.

 


Vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer jij je droomhuis in Venlo of omgeving hebt gevonden, kunnen wij als aankoopmakelaar antwoord geven op al deze vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 077-3827788.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring