Mijn favorietenJe woning (ver)huren met Sannen Adviseurs

Een woning huren of verhuren in Venlo of omgeving

 
Ook bij de verhuur van je huis, zijn wij je graag van dienst. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om je te helpen met vragen rondom de verhuur van jouw woning. Voor zowel langdurige als tijdelijke verhuur (ook onder de leegstandswet), ben je bij ons aan het goede adres. Welke reden je ook hebt om jouw woning in de omgeving van Venlo te verhuren, wij zijn er voor jou. Kunnen wij je ergens mee helpen? Maak dan een afspraak met onze verhuurspecialisten van Sannen Adviseurs. 
Je woning verhuren in 4 stappen

Stap 1: Samen met de ons bespreekt u de woning die u wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Het energielabel is verplicht als u uw huis gaat verhuren. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de markt en kan dan ook voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen.

Stap 2: De gegevens van uw pand zijn gekoppeld aan de zoekcriteria en woonwensen van de woningzoekende. Ook is gekeken naar de eisen die u stelt aan potentiële huurders. Komt dit met elkaar overeen, dan worden geïnteresseerde kandidaten uitgenodigd om de woning te bezichtigen. De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist uw woning. En waar aanvullende vragen liggen.

Stap 3: Er wordt zorgvuldig gekeken naar uw eisen en wensen, want u neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Uw toekomstige huurder wordt gescreend op kredietwaardigheid, identiteit, enz, enz. Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Dan is uw NVM-makelaar onmisbaar. Hij controleert samen met de kandidaat-huurder de woning en stelt een inspectierapport op. Zo hebt u beiden meteen een duidelijk overzicht van de staat van de woning. Gaat de kandidaat-huurder akkoord, dan wordt een lijst opgesteld met over te nemen zaken. Bijvoorbeeld een vloer of gordijnrails. Wij kunnen u hier in ondersteunen.

Stap 4: Voor huurovereenkomsten gebruiken we over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Na tekening van de overeenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats. De huurder wordt door ons uitgebreid geïnformeerd over hun rechten en plichten. Zo komen de huurder en verhuurder niet voor verrassingen te staan.De voordelen van verhuren via Sannen Adviseurs

Wij hebben vijf goede redenen waarom je jouw woning in Venlo kunt verhuren via Sannen Adviseurs:

Wij hebben gespecialiseerde makelaars voor verhuur

• Onze huurwoningen staan altijd op Funda
• Wij hebben een groot zoekersbestand
• Wij kennen de mensen in onze omgeving en zij kennen ons
• Wij nemen altijd een strenge screening af van huurders (NMV Woontoets)
• Na de verhuur kunnen wij het gehele beheer uit handen nemen


Op basis van deze redenen weet je zeker dat je het verhuren van jouw woning in de regio Venlo prima uit kunt besteden aan Sannen Adviseurs. Heb je vragen? Vul hieronder het formulier in en wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring